Pon 07:00-15:00 Uto 07:00-17:00 Sri, Čet, Pet 07:00-15:00 00 385 98 680 945

Vjenčanja

Ljubav je najveća avantura. Od prvog “volim te“ do bajkovitog “uzimam“ jedinstveno je i nevjerojatno uzbudljivo putovanje koje će zauvijek ostati u vašim pričama. Zato smo mi tu, da vam pomognemo ispričati vašu priču na najljepši mogući način. Iskreno, jedinstveno i s vjerom u vječnu ljubav. Fotografijom, videom ili stvaranjem vjenčane knjige, koju ćete listati još dugo nakon vjenčanja i uz osmijeh na licu prisjećati se…

Kažu da je fotografija kao 1000 riječi, no kad je ljubav na njoj, ne postoje riječi koje bi je potpuno opisale. Kombinacijom pažljivo birane perspektive, savršeno ulovljenog trenutka i postprodukcije ispričat ćemo vašu priču kao najljepšu bajku.

Vjenčanu knjigu stvaramo pažljivo biranim fotografijama koje slažemo na način da pričaju priču. Dopustite nam da ispričamo vašu najljepšu ljubavnu priču i napravimo vam najdražu knjigu, koju ćete listati još dugo s nadolazećim generacijama.

Vaša jedinstvena priča ispričana u video formatu rezultat je spoja našeg poznavanja najnovije digitalne tehnologije i strasti prema sedmoj umjetnosti. A naši snimatelji učinit će da se osjećate kao prava filmska zvijezda. Jer to i zaslužujete.

/!\ error getUserIDFromUserName. /!\ error empty username or access token.